De Praktijk

De Praktijk

Welkom bij onze praktijk. Onze praktijk is een duo-praktijk. Dat wil zeggen dat wij met twee verloskundigen werken. Je zult ons allebei leren kennen tijdens de spreekuren. Als je gaat bevallen, komt de dienstdoende verloskundige om je te begeleiden. Het voordeel van een duo-praktijk is dat je maar met twee verloskundigen te maken hebt. Tegen de tijd dat je gaat bevallen, heb je ons allebei goed leren kennen en dat geeft een vertrouwd gevoel bij de bevalling. 

Om iedereen zoveel mogelijk de gelegenheid te bieden om op controle te komen, hebben wij iedere dag spreekuur gepland volgens afspraak .Wij hebben de mogelijkheid tot avondspreekuur, maar deze spreekuren zijn erg populair. Het is daarom niet altijd mogelijk om 's avonds een afspraak in te plannen. Indien mogelijk, stellen wij het daarom op prijs als je overdag kunt komen. Bovendien moet de werkgever je de ruimte geven om op een zwangerschapscontrole te komen.

Het kan soms zijn dat wegens bepaalde omstandigheden de afspraak niet door kan gaan. Wij zullen je dan proberen dit tijdig aan te geven en zo spoedig mogelijk een nieuwe afspraak plannen.

Ook kan het voorkomen dat we bij ziekte of vakantie een waarneemster inschakelen. We hebben Eveline Perquin als vaste waarneemster. Zij doet ook af en toe spreekuur voor ons, zodat je haar ook kunt leren kennen. Mochten wij alle drie verhinderd zijn, kan het in een zeldzaam geval voorkomen dat er een andere waarneemster wordt ingezet. Dit proberen we zo veel mogelijk te voorkomen.

Wil je meer over ons weten? klik hier


Je kan ons ook vinden op facebook

Of kom langs Op Berg 5C in Nuenen


Locatie: 

Ben je zwanger?

En wil je je bij ons aanmelden? Vul dan het onderstaande formulier in of stuur een email naar info@neo-verloskunde.nl. Vermeld aub je telefoonnummer, dan nemen wij z.s.m. contact met je op voor het maken van een afspraak. Ook kun je bellen tijdens het telefonisch spreekuur.

Telefonisch spreekuur

Voor het maken van afspraken, informatie en vragen kun je ons op werkdagen bellen tussen 13.00 uur en 14.00uur bellen op telefoonnummer 06-411 289 01.

Spoedgevallen

Voor spoedgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op 06-411 289 01. Krijg je ons niet meteen te pakken? Probeer het dan altijd na een paar minuten nog een keer.

Lukt dit niet en heb je ons dringend nodig?

Bel dan 040-286 40 40. Je laat dan je bericht achter bij de portier van het St. Anna Ziekenhuis in Geldrop. Wij worden dan opgeroepen en nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.